HOŞGELDİNİZ

Bu blogda oynadığım oyunların incelemesi mi desem, yazacağım hikayeleri mi desem, aklıma gelen fikirleri,projeleri mi desem...Kısaca aklıma ne gelirse yazacağımdan emin olabilirsiniz.

12 Haziran 2012 Salı

Yeni Proje : Tower Defanse Oyunu

   Bu aralar yeni bir projemiz var. Projemiz dedim çünkü tek başıma altından kalkabileceğim bir proje değil. 'Berker Sönmez' adlı arkadaşla beraber yapacağım bir proje.
   Proje de adından belli zaten. 'Tower Defanse' tarzı olacak. Ayrıntıları veremeyeceğim ama proje şu anda tasarım aşamasında.
   Proje yapımında dil olarak 'Java' yı kullanacağız ve bir de extradan indirdiğimiz bir kütüphane var : 'Slick 2D' diye. Onunla yapmayı planlıyoruz.
  Büyük bir ihtimal temmuz ayında yazmaya başlayacağımız proje için yerimiz belli : 'Silivri -Beyciler köyü' :) . Bu köy müthiş. Berker'lerin yazlığı olan bu yer bir doğa harikası . Ciğerlerinizi temizleyecek olan bir köy havası ve kendinizi görünce mutlu hissedeceğiniz çiçekler,ağaçlar,dağlar,tarlalar... Biz de bu güzel havada kuracağız sistemi(Sistemi dediğime bakmayın. Bir masa ve 2 tane dizüstü bilgisayar :D) ve yazmaya başlayacağız.
   Henüz oyunumuzun adı bile belli değil ama hissediyorum ki çok güzel bir proje olacak. İnşallah bir aksaklık,kaza meydana gelmez de bu projeye başlayabiliriz. Kolay gelsin bize :)

Başlangıç Tarihi : 09.06.12
Bitiş tarihi : ??.??.??


2 yorum:

Berker dedi ki...

HAHAHA doğa harikası! :D

Emir Kılınç dedi ki...

ne vay yahu! Öyle tabi :D:D